Χαρτομαντεία μέσω τηλεφώνου

Αγορά Χρόνου για Τηλεφωνικές Προβλέψεις

Αγόρασε χρόνο ομιλίας για τηλεφωνικές προβλέψεις από το Taroro Spells και κέρδισε χρόνο και χρήμα! Συνομίλησε με το Μέντιουμ Άρη ακόμα και τις Κυριακές αλλά και ώρες που δεν είναι ανοιχτά το κατάστημα!
Με την αγορά χρόνου ομιλίας έχεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις εσύ τον χρόνο σου όπως θέλεις και όποτε εσύ θέλεις! Οι προβλέψεις γίνονται καθημερινά ακόμα και τις Κυριακές! Οι ώρες που θα μπορεί να γίνει μια τηλεφωνική πρόβλεψη είναι από τις 10:00 έως τις 22:00, ώρα Ελλάδος! 

Συχνές Ερωτήσεις για την Αγορά Χρόνου για Τηλεφωνικές Προβλέψεις Χαρτομαντείας Ταρώ

Πως λειτουργεί;
Υπάρχει έξτρα χρέωση στην κλήση;
Πότε μπορώ να κλείσω ραντεβού;
Με ποιόν θα μιλήσω;
Είμαι Έλληνας κάτοικος του Εξωτερικού! Μπορώ να αγοράσω χρόνο ομιλίας από το Taroto Spells;
Τι χρηματικό κέρδος έχω κάνοντας αγορά χρόνου ομιλίας από το Taroto Spells;
Πως λειτουργεί;

Επέλεξε το ιδανικό πακέτο Χαρτομαντείας Ταρώ μέσω τηλεφώνου για εσένα! Όταν αποφασίσεις να κάνεις μια πρόβλεψη κάλεσε στο τηλέφωνο του καταστήματος και προγραμμάτισε την ώρα! Την ώρα έναρξης της πρόβλεψης! Εσύ αποφασίζεις πόσο χρόνο θα καταναλώσεις! Πριν ολοκληρωθεί η πρόβλεψη ενημερώνεσαι για τον χρόνο που κατανάλωσες. Εύκολα το διαπιστώνεις και από το κινητό σου! Γνωρίζεις πόσος χρόνος ομιλίας σου απομένει! 

Υπάρχει έξτρα χρέωση στην κλήση;

Όχι, δεν υπάρχει έξτρα χρεώση για Χαρτομαντεία Ταρώ μέσω τηλεφώνου! Η κλήση σου γίνεται σε απλό αστικό τηλέφωνο ή σε κινητό Cosmote What’s Up. Θέλεις να μην χαλάσεις και τα δωρεάν λεπτά σου; Σου δίνουμε την λύση! Κλήση μέσω εφαρμογής VIBER. Βρες καλό σήμα WiFi και κάνε την πρόβλεψη σου ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!

Πότε μπορώ να κλείσω ραντεβού;

Οι προβλέψεις χαρτομαντείας Ταρώ μέσω τηλεφώνου όταν έχεις αγοράσει χρόνο ομιλίας γίνονται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ από τις 10:00 – 22:00, ώρα Ελλάδος! Πάντα θα πρέπει να έχει προηγηθεί προγραμματισμός του ραντεβού! Καθημερινά; Ναι! Ακόμα και τις Κυριακές που το κατάστημα είναι κλειστό!

Με ποιόν θα μιλήσω;

Όταν αγοράζεις χρόνο ομιλίας για τηλεφωνικές προβλέψεις Χαρτομαντείας από το Taroto Spells γνωρίζεις από πριν με ποιόν θα μιλήσεις! Οι προβλέψεις γίνονται αποκλειστικά και μόνο από το Μέντιουμ Άρη. Πρέπει να καταλάβεις πως δεν καλείς ένα τυχαίο τηλεφωνικό κέντρο! Δεν έχουμε υπαλλήλους, δήθεν συνεργάτες! Εδώ ξέρεις, βλέπεις με ποιον μιλάς!

Είμαι Έλληνας κάτοικος του Εξωτερικού! Μπορώ να αγοράσω χρόνο ομιλίας από το Taroto Spells;

Ναι! Εσύ που είσαι Έλληνας και θέλεις να εκμεταλλευτείς χαμηλές χρεώσεις για Χαρτομάντεία Ταρώ μέσω τηλεφώνου; Μπορείς να επιλέξεις από τις ειδικές τιμές από τα παρακάτω πακέτα μας. Επέλεξε το πακέτο που θέλεις. Συντονίσου με την διαφορά ώρας! Κάλεσε μέσω εφαρμογής VIBER ώστε να μην έχεις κανένα επιπλέον κόστος!

Τι χρηματικό κέρδος έχω κάνοντας αγορά χρόνου ομιλίας από το Taroto Spells;

Οι τηλεφωνικές προβλέψεις από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες που προγραμματίζονται στην ειδική εφαρμογή ή κατόπιν συνεννόησης κοστίζουν 30€ και έχουν διάρκεια 45 λεπτά. Δηλαδή 0,66€ ανά λεπτό! Δες τα παρακάτω πακέτα και θα βρεις αναλυτικά τις εκπτώσεις! Και μην ξεχνάς! Εσύ διαχειρίζεσαι τον χρόνο σου και εσύ αποφασίζεις πόσο θα μιλήσεις! Οι κλήσεις ΔΕΝ περιλαμβάνουν έξτρα χρέωση!!!

Κανείς στην Ελλάδα και την Κύπρο δεν παρέχει πιο οικονομικά πακέτα χρόνου ομιλίας!

Πακέτο Α: 60 λεπτά χρόνος ομιλίας 0,66€/1’

Πακέτο Β: 105 λεπτά χρόνου ομιλίας 0,57€/1’ Για 105’ θα πλήρωνα: 69€ Τώρα κερδίζω: 9,5€

Πακέτο Γ: 270 λεπτά χρόνου ομιλίας 0,57€/1’ Για 270’ θα πλήρωνα: 178€ Τώρα κερδίζω: 24€

Πακέτο Δ: 360 λεπτά χρόνου ομιλίας 0,56€/1’ Για 360’ θα πλήρωνα: 238€ Τώρα κερδίζω: 35,5€

Πακέτο ΣΤ: 450 λεπτά χρόνου ομιλίας 0,55€/1’ Για 450’ θα πλήρωνα: 297€ Τώρα κερδίζω: 49€

Σημείωση: Τα πακέτα περιέχουν έκπτωση. Δεν συμψηφίζονται με τις παροχές που προσφέρει η κάρτα μέλους Taroto! Για όλες τις συνομιλίες θα πρέπει να έχει προγραμματιστεί ραντεβού! 

Η Υπηρεσία απευθύνεται σε όλους τους μόνιμους κατοίκους σε Ελλάδα και Κύπρο αλλά και σε όλους τους Έλληνες κατοίκους του Εξωτερικού! 

Διαλέξε το πακέτο Χαρτομαντείας Ταρώ μέσω τηλεφώνου που σου ταιριάζει:

Μενού