Καφεμαντεία Online

Καφεμαντεία online μέσω email. Το Taroto Spells σου δίνει την δυνατότητα να μάθεις μελλοντικές καταστάσεις από την άνεση του σπιτιού σου πίνοντας απλά το καφεδάκι σου! Πως μπορεί να γίνει όμως αυτό; Δες τα παρακάτω βήματα!

Ποια είναι η διαδικασία;

Οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, πάντα πριν να έχει πέσει ο ήλιος, φτιάξε ένα απολαυστικό καφεδάκι. Επέλεξε έναν ελληνικό καφέ ποιοτικό για μεγαλύτερη απόλαυση! Μην επιλέξεις πολύ μικρό φλιτζάνι! Μην ξεχνάς ότι θέλουμε καθαρές φωτογραφίες! Ιδανικό είναι το φλιτζάνι με διάμετρο 6-7 εκατοστά.

Καφεμαντεία online από το Taroto. Οι απαντήσεις!

Η ομάδα των Μέντιουμ του Taroto λαμβάνει τις φωτογραφίες και τα ερωτήματα! Κάτω από ειδική διαδικασία κάνει τον αποσυμβολισμό! Στο σημειωματάριο της αποτυπώνει εικόνες και ενοράσεις.
Προχωρά στα ερωτήματα! Δίνει απαντήσεις με ακρίβεια προσπαθώντας να γράψει αναλυτικά και την κάθε λεπτομέρεια! Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, συντάσσει την ολοκληρωμένη πρόβλεψη σε απαντητικό email. Η πρόβλεψη καφεμαντείας online έχει ολοκληρωθεί!
Στον υπολογιστή σου φτάνει μια ολοκληρωμένη πρόβλεψη! Πρόβλεψη καφεμαντείας online που βασίζεται στο δικό σου το φλιτζάνι!