Καφεμαντεία Online

Καφεμαντεία online μέσω email. Το Taroto Spells σου δίνει την δυνατότητα να μάθεις μελλοντικές καταστάσεις από την άνεση του σπιτιού σου πίνοντας απλά το καφεδάκι σου! Πως μπορεί να γίνει όμως αυτό; Δες τα παρακάτω βήματα!

Ποια είναι η διαδικασία;

Οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, πάντα πριν να έχει πέσει ο ήλιος, φτιάξε ένα απολαυστικό καφεδάκι. Επέλεξε έναν ελληνικό καφέ ποιοτικό για μεγαλύτερη απόλαυση! Μην επιλέξεις πολύ μικρό φλιτζάνι! Μην ξεχνάς ότι θέλουμε καθαρές φωτογραφίες! Ιδανικό είναι το φλιτζάνι με διάμετρο 6-7 εκατοστά.
Κλείσε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις για να μη σου αποσπάται η προσοχή! Ξεκίνα να πίνεις και να απολαμβάνεις τον καφέ σου. Δεν θα βιάζεσαι! Ήρεμα και χαλαρά! Όση ώρα διαρκεί αυτή η διαδικασία θα πρέπει να σκέφτεσαι επίμονα το θέμα που σε απασχολεί, κάνοντας  εσωτερικά τις ερωτήσεις που χρειάζονται απάντηση!
Έχεις πιει το καφεδάκι σου! Ήρεμα και χαλαρά! Έχεις γυρίσει και το φλιτζάνι σου και έχουν περάσει τουλάχιστον 5 λεπτά! Γυρνάς το φλιτζάνι σου ώστε να έχεις εικόνα του εσωτερικού. Με το κινητό σου λαμβάνεις 5 φωτογραφίες! Οι 4 πλευρές και μια γενική όπου θα αποτυπώνεται και το κάτω μέρος από το φλιτζάνι! 
Άνοιξε τον υπολογιστή σου ή ακόμα και από το κινητό και επισκέψιμου την σελίδα του Taroto Spells Βρες την ειδική φόρμα για Καφεμαντεία μέσω email από το Taroto. Συμπλήρωσε την φόρμα με όλα τα απαιτούμενα στοιχεία και κάνε τις ερωτήσεις σου. Στείλε μαζί και τις φωτογραφίες που πριν από λίγο τράβηξες! 
Προσοχή: Για να είναι σωστή και ακριβής μια πρόβλεψη καφεμαντεία από το Taroto, θα πρέπει να έχει σωστή και καθαρή εικόνα! Οπότε δώσε προσοχή! Στείλε καθαρές φωτογραφίες! Φωτογραφίες «ζωντανές»! Που να αποτυπώνουν την πραγματική εικόνα!

Καφεμαντεία online από το Taroto. Οι απαντήσεις!

Η ομάδα των Μέντιουμ του Taroto λαμβάνει τις φωτογραφίες και τα ερωτήματα! Κάτω από ειδική διαδικασία κάνει τον αποσυμβολισμό! Στο σημειωματάριο της αποτυπώνει εικόνες και ενοράσεις.
Προχωρά στα ερωτήματα! Δίνει απαντήσεις με ακρίβεια προσπαθώντας να γράψει αναλυτικά και την κάθε λεπτομέρεια! Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, συντάσσει την ολοκληρωμένη πρόβλεψη σε απαντητικό email. Η πρόβλεψη καφεμαντείας online έχει ολοκληρωθεί!
Στον υπολογιστή σου φτάνει μια ολοκληρωμένη πρόβλεψη! Πρόβλεψη καφεμαντείας online που βασίζεται στο δικό σου το φλιτζάνι!